15 Декември, 2017 09:57 1 031 1

Херо: Отвратен съм от съдиите!

  • херо-
  • съдии-
  • отвращение-
  • лудогорец-
  • цска

Треньорът на Лудогорец не бе никак доволен от бригадата

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров бе бесен на съдийството след загубата с 1:2 от ЦСКА в четвъртфинал от турнира за Купата на България. Специалистът нападна рефера Георги Кабаков, като изрази претенции за неотсъден червен картон за Александър Барт за фаул срещу Мисиджан.

“През първото полувреме играта беше равностойна. През втората част Лудогорец доминираше, но не успяхме да се възползваме от създадените ситуации. Донякъде го отдавам на неумение пред гола. Аз не мога да избирам дали ще играем продължения. За голямо съжаление Кешеру получи контузия и не успях днес да го използвам. Отвратен съм от съдийството. Нека решенията му тежат на съвестта. Ако това срещу Мисиджан не е червен картон, какво тогава”, заяви Херо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    5 1 Отговор
    Тоя да не реве като девица за х**, щото да види малко какво е да те ощетят. Лудогорсаспор всеки мач ги бутат и подпират за сметка на другите отбори