15 Декември, 2017 14:31 1 061 1

Белчев: Имахме късмет да отстраним Лудогорец

  • белчев-
  • цска-
  • лудогорец-
  • късмет-
  • купа на българия

Треньорът на ЦСКА все пак остана доволен от успеха

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри радостта си от победата на неговия отбор срещу Лудогорец в мач от четвъртфиналите от Купата на България, но призна, че както "армейците" са победили, така е можело срещата да е с обратен знак.

"Беше един труден мач и мисля, че играха двата най-добри отбора. Мисля, че както победихме, можеше и да загубим. Второто полувреме имаше моменти, в които играхме не толкова добре, но се радвам, че се класирахме напред. Няма как 90 минути да атакуваш сериозно противника и трябваше да покажем търпение.", заяви Белчев.

"Може би напрежението си каза дума в някои моменти. Трябва да показваме по-голяма зрялост в такива случаи. И трите ни смени бяха принудителни – Енрике и Тиаго са с разтежение. Това, че елиминирахме лидера в Първа лига няма значение. Ако подходим с пренебрежение занапред, ще имаме проблеми. Според мен колективът победи Лудогорец. Днес имахме късмет, особено с гредата им."

"Благодаря на феновете, които не само днес, но и през целия сезон бяха до нас. Пожелавам им весели празници!", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.