13 Януари, 2018 05:15 3 212 0

Лудост! Реал приготви 400 милиона за Неймар

  • реал мадрид-
  • оферта-
  • псж-
  • неймар

"Кралският клуб" със сигурност ще направи топ трансфер

Европейският клубен шампион Реал Мадрид не се е отказал от идеята да привлече най-скъпия футболист в историята Неймар. Според Marca "кралският клуб" е готов да счупи сегашния рекорд на бразилската звезда, който през лятото напусна Барселона, за да премине в ПСЖ срещу 222 милиона евро.

Близкото до "белите" издание съобщава, че от "Сантяго Бернабеу" ще предложат 400 милиона евро на френските богаташи, за да купят техничаря. Marca обаче добавя, че подобна сделка едва ли ще се състои по-рано от 2019 г.

Не е ясно дали катарските собственици на ПСЖ ще се съгласят да продадат Неймар преди 2022 г., когато световното първенство ще се състои именно в емирството. Нападателят ще бъде официалното лице на Мондиала и това беше една от основните причини парижани да платят освобождаващата му клауза.

Иначе Реал със сигурност ще се опита да направи голяма сделка. Неймар е №1 в списъка не само заради качествата си и възрастта, но и с евентуално негово привличане ще бъде нанесен огромен психологически удар по Барса.

Останалите цели на "белия балет" са Хари Кейн от Тотнъм, Еден Азар (Челси) и младата германска надежда Тимо Вернер от Ред Бул Лайпциг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА