3 Февруари, 2018 12:55 1 415 0

Лудогорец записа трета поредна победа

  • лудогорец-
  • контрола-
  • арсенал тула-
  • швиерчок

Разградчани се наложиха над Арсенал Тула с 1:0

Лудогорец победи Арсенал (Тула) с минималното 1:0 в последната контрола на разградчани в Турция. Единственото попадение реализира новото попълнение Якуб Швиерчок в 27-ата минута. Това бе негов четвърти гол в предсезонните контроли. Лудогорец приключи подготвителния лагер с пет победи, едно равенство и една загуба. Сега на ред е двубоят с Милан на 15 февруари в Лига Европа.

В 26-ата минута Арсенал създаде първата опасност в мача, когато дошлият от Зенит Джорджевич шутира покрай лявата греда от границата на наказателното поле.

Само минута по-късно Лудогорец откри резултата. Мисиджан направи отлично двойно подаване с Марселиньо, след което излезе сам срещу вратаря, но стреля в тялото на Левашов. Швиерчок обаче бе наблизо, изпревари двама бранители на руснаците и вкара с добавка за 1:0.

В 30-ата минута Лукоки проби и центрира отдясно към Швиерчок, който обаче не уцели топката. Тя попадна в Мисиджан, който върна към поляка, последва силен шут от 15 метра, но над напречната греда.

В 40-ата минута само отличната намеса на Хорхе Броун предотврати изравнително попадение. Руският тим разигра добре, последва извеждащ пас към Ткачев, който се озова очи в очи с вратаря на разградчани, но аржентинецът се намеси и спаси.

В 45-ата минута Лукоки надбяга руската отбрана и върна към Мисиджан, който майсторски шутира от границата на наказателното поле, но топката се отби в левия страничен стълб.

Началото на второто полувреме бе за Арсенал (Тула). В 52-ата минута Кангва центрира опасно отляво, Броун успя да избие, топката попадна в Джорджевич, който от десетина метра шутира покрай вратата. В 59-ата минута Горбатенко отправи снаряд от 25 метра, който профуча покрай горния ляв ъгъл на българската врата.

В 65-ата минута Вандерсон изведе перфектно Лукоки, който шутира по диагонал, но в аут. Секунди преди това Лукоки имаше възможност да подаде към намиращия се на празна врата Вандерсон, но не сполучи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА