3 Март, 2018 13:01 1 499 2

Ивелин Попов започна да вкарва за Рубин (ВИДЕО)

  • попов-
  • рубин-
  • гол-
  • дебют-
  • анжи

Прекрасен дебют за българския национал

Чудесен официален дебют направи българският нападател Ивелин Попов за новия си тим Рубин. Попето, който облече фланелката на казанци, след като бе преотстъпен на тима от Спартак (Москва), отбеляза първия гол след подновяването на първенството на Русия. Попов бе на секунди от това да донесе победа на Рубин при гостуването на тима на Анжи в първия мач от пролетния полусезон в Премиер лигата, но двубоят завърши без победител - 1:1, пише "Sportal".

30-годишният българин бе точен в 37-ата минута, а в първата минута на добавеното време току-що появилият се на терена Хуан Лескано изравни и спаси домакините от поражение.

Попов, който имаше попадения за казанци и в подготвителния период, започна от първата минута, а иранският нападател Сардар Азмун асистира на българина малко преди паузата, когато Попов се извъртя в наказателното поле на Анжи и с удар от въздуха отблизо изпрати топката в мрежата на домакините. Българинът остана на терена до 89-ата минута, когато бе сменен.

Двубоя бе от 21-ия кръг, а Рубин е 11-и в класирането с 24 точки. Анжи заема 14-а позиция с 20 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джоди

    1 0 Отговор
    Бербата там ли е ?
  • 2 Шпек Салам Народен

    2 0 Отговор
    Браво,красив гол!