Last news in Fakti

9 Март, 2018 11:02 1 610 0

Белчев: Липсва ни самочувствие!

  • белчев-
  • цска-
  • етър-
  • форма-
  • трудност-
  • черниаскуас

"Играем по-слабо от есента", заяви наставникът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стаен Белчев не остана много доволен след мача с Етър въпреки победата с 2:1. Специалистът подчерта, че е очаквал тежък двубой, но заедно с това упрекна играчите си, че не са вкарали повече от създадените положения.

"Очаквахме, че ще е труден мач, Етър играят добре и с настроение, първо слабо полувреме, през втората част играхме добре и спечелихме заслужено, през втората част нещата се оправиха, Етър се бранеше добре, не бяхме толкова комбинативни, колкото трябваше, липсваше и самочувствие пред гола.

Трябва всички да са готови и да са полезни за отбора, когато са необходими, добре е, че създаваме положения, но не ги реализираме, има леко отстъпление спрямо есента, трябва да си вадим поуки и да гледаме напред. Черниаускас трябваше да е играч на мача, спаси добри положения, доволен съм от това, което показа. Срещу Пирин ще е тежък мач, имат добър колектив и треньор, надявам се да покажем по-добро лице и да победим", коментира Белчев пред Диема Спорт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА