Last news in Fakti

8 Март, 2018 19:43 1 428 3

ЦСКА отново изпита трудности, но победи

  • цска-
  • етър-
  • каранга-
  • мане-
  • енрике

Каранга отново бе най-полезен за "червените"

ЦСКА победи Етър с 2:1 в среща от 24-ия кръг на Първа лига. Пред малко зрители и недостатъчно добро осветление на "Българска армия""червените" разочароваха феновете си, но намалиха на 3 точки изоставането от лидера Лудогорец, докато Етър остава сред последните в елита.

Двубоят започна добре за "армейците", като Каранга и Десподов се разминаха с гола на два пъти около 10-ата минута на срещата, пише "Блиц".

ЦСКА все пак откри резултата в 23-ата минута, когато Каранга получи топката в наказателното поле и я вкара без проблем. Минути по-късно Яни Пехливанов можеше да изравни, но стреля в тялото на вратаря на ЦСКА.

Гостите от Велико Търново се добраха до равенството в края на първата част след силен удар от дистанция на Аласана Мане.

През втората част желанието на футболистите и опасните положения пред двамата вратари рязко намаляха.

"Червените" се отчетоха с пропуск на Десподов в 77-ата минута, а десет по-късно Сърмов можеше да донесе победата на Етър с мощен шут от воле, париран от Черниаускас.

ЦСКА все пак се спаси от втори хикс в последните три мача, и то срещу предпоследния в класирането, с гол в 86-ата минута на резервата Енрике, който се разписа след пас на Каранга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грух грух

    7 3 Отговор
    Егати късметлиите тия припознавачи.Гола вода са два мача ги взимат със голяма доза късмет.
  • 2 ГМО продукт

    6 2 Отговор
    Добре,че са съдиите на Г.Г........срам са за България тия оранжеви клонинги.
  • 3 Xaa

    2 2 Отговор
    Мучане ли чувам хахаха