17 Април, 2018 17:56 2 854 11

Русия ще саботира Англия с проститутки

  • световно първенство-
  • русия-
  • англия-
  • план-
  • проститутки

Красавици ще съблазняват играчите на "трите лъва"

Голяма част от вниманието по време на световното първенство в Русия от 14 юни до 15 юли ще бъде насочено към хулиганите от феновете на домакините и тези на Англия след сцените помежду им от Евро 2016 във Франция. Тогава руски запалянковци нападнаха английски привърженици в Марсилия. И тъй като Русия ще е домакин на най-големия футболен форум това лято, нараства страхът, че ултраси ще предизвикват хаос дори покрай тренировъчните бази на отборите. Още повече, че дипломатическите отношения между Великобритания и Русия са изострени, пише "Блиц".

Експертът по сигурността и разузнаване проф. Антъни Глис от университета на Бъкингам предупреди, че опасностите за англичаните в Русия могат да бъдат и от друг характер освен от сблъсъци между групи от фенове. Според него от Кремъл имат план да спират устрема на звездите от английския национален тим, използвайки красиви жени, които да ги съблазняват преди важни срещи от турнира. Професорът е убеден, че руските политици от най-високо ниво ще направят всичко възможно по силите си, за да бъдат намалени шансовете на „трите лъва” да триумфират със световната титла.

„Знам, че Англия няма големи надежди за спечелване на световното първенство, но ако има начин шансовете на тима да се разрушат още повече с натравяне с храни или дори със съблазняване на водещите играчи с красиви руски момичета, те ще го направят”, предупреди професор Глис пред „Дейли Експрес”.

„Това е в стила на тоталитарните държави. Футболът е красива игра и минаха почти 100 години от хитлеровата олимпиада в Берлин, но нищо не се е променило. Отвличането на вниманието с помощта на жени е стара кремълска тактика. Надявам се да бъдат взети мерки. Не съм истеричен за това, но някои хора могат да го направят и това може да се случи”, допълва професорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Yes

    12 2 Отговор
    Фобия
  • 2 Уес

    18 3 Отговор
    На крив .......вълната му пречи
  • 3 СССРБарета

    18 9 Отговор
    Еййй тия луничкави рижлъовци не могат да преживеят, че Путин им бие шамари всеки ден!
  • 4 Стефчо Путкодеров

    18 4 Отговор
    Не знам дали ще успеят с красиви жени, но ако включат армия от гей, би, хомо и всяка друга темподобна джендърска паплач със сигурност ще стане работата. За това трябва да бъдат мобилизирани всички наши русофобски субекти поклонници и радетелите за англосаксонските джендър ценности.В крайна сметка ще съчетаят полезното с приятното.
  • 5 Dhjfrthhg

    11 6 Отговор
    Путин ще предвожда проститутките. То и мъжко дупе трябва да ги укротява щом са джендъри.

    Коментиран от #9

  • 6 Иванов

    4 5 Отговор
    Да им изпрати само 1000 спинозни рускини и с Британия е свършено, свършено!
  • 7 гост

    4 1 Отговор
    Проститутки имат,с проститутки ще цакат играчите на Англия!Това е живота!
  • 8 Санкция

    7 2 Отговор
    Спомням си, че ”инцидента” във франция беше между 200 руснака и 1000 англичани, като англичаните бяха попиляни от бой. Естествено, еврогейците обвиниха руснаците в агресия....
  • 9 OMG WTF

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Dhjfrthhg":

    Кефи ме как русорастчетата са ти писали плюсчета, понеже са твърде ограничени ментално за да схванат какво всъщност си написал. :)
  • 10 Браво

    1 0 Отговор
    Не знам от колко години 'Трите лъва' се провалят сами. Сега виновен ще е 'Кремъл' има висшите им политици. Смешници...
  • 11 Суйо

    0 0 Отговор
    Професоре, професоре, Бъкингам, Бъкингам... спуснете им една депеша да си развинтват сфинктерите, като не щат рускини. Малоумници!