22 Април, 2018 16:01 3 416 6

Антъни Джошуа: Пиех, пушех и купонясвах

  • джошуа-
  • пиене-
  • пушене-
  • бокс-
  • световна титла

Британецът Антъни Джошуа едно от най-големите имена в британският спорт в момента - но животът не винаги е бил лесен за шампиона по бокс. Джошуа разкри пред фенове, че е бил много близо да провали живота си, след като се събрал с неправилните хора и се е забъркал с полицията.

“Никога не съм искал да бъде Майк Тайсън или Мохамед Али, а само да оправя живота си. Когато бях по-млад пушех, пиех и купонясвах всеки ден. Обичахме да излизаме и да пием бира – знаете, че когато тръгнете на клуб, гледате да се напиете, преди да влезете. В един момент обаче отрезвях - научих ползите от здравословният начин на живот и започнах да качвам мускули. Така умът ми започна да работи по-трескаво. Осъзнах, че вместо да се бия по-улиците и полицията да ме арестува -мога да се боксирам и хората да ми плащат. Мислех, че това е лудост. Започнах да осъзнавам, че трябва да променя нещо - или мога да бъда лошото момче от квартала или добър боксьор. Животът е прост, просто трябва прецените какво е най-добре за вас и какво не."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Василий Иванович Чапаев

    22 1 Отговор
    Браво на този човек! Щото някои претенденти продължават да ходят по кръчмите и да търсят кого да пребият.

    Коментиран от #2

  • 2 Свидетел

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Василий Иванович Чапаев":

    Да като Българските смешници Пулеви, биеха наляво надясно като наказателна бригада, макар че на морефо ги напрайха на сол един път, ама то всеки си получава това което посее:-)
  • 3 Петър

    4 2 Отговор
    Никой не са били тия палячовци и страхливци
  • 4 Валя

    4 0 Отговор
    Имаше един треньор по бокс и тренираше деца и един път едно дете го попитало защо няма медали и награди,а той казал че е невъзможно интелигентен и умен човек да бъде добър боксьор
  • 5 vasik atanasova

    3 6 Отговор
    ЕЙ ШМАТАРИНГЕН ВСИЧКИ ГОЛЕМИ И ВЕЛИКИ БОКСЬОРИ СА ПИЕЛИ
    КАТО НЯКОЙ МАНЕКЕН МИ СЕ РАЗХОЖДА
    ИМА КЪСМЕТА ЧЕ ГИ НЯМА ОНЕЗИ СИЛНИ БОКСЬОРИ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО
    МАЙК ТАЙСЪН ИВЕНДЕР ХОЛИФИЛД РИДИК БОУ ЛЕНЕКАС ЛУИС ДЖЕМС БЪСТЪР ДЪГЛАС ХАСИМ РАХМАН
    ТОГАВА ДРУГО ПЕСЕН ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ
    НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ДИОНТЕЙ УАЛДЪР ЩЕ ТЕ БИЕ
    А СЪЩО И ТАЙСЪН ФЮРИ
  • 6 бокс

    0 0 Отговор
    Днешните боксьори са слаби като политиците.