Last news in Fakti

1 Май, 2018 05:15 994 0

Моуриньо: Фелаини ще остане

  • фелаини-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • моуриньо

"Почти сме се разбрали за новия му договор", заяви Специалния

Халфът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини е много близо до това да подпише нов договор с клуба и да сложи край на спекулациите около неговото бъдеще, разкри мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо.

Настоящият контракт на 30-годишния белгиец изтича след края на този сезон, като от няколко месеца двете страни преговарят за ново споразумение.

Фелаини, които донесе победата на Манчестър Юнайтед в дербито с Арсенал (2:1), искаше по-дълъг договор, с какъвто клубът не искаше да се обвързва. По тази причина в последно време се говореше, че халфът със сигурност ще напусне през лятото. Явно двете страни обаче вече са се договорили и един от любимците на Моуриньо ще остане на "Олд Трафорд".

"Почти всички е договорено, но все ще не мога да празнувам, защото "почти" не е достатъчно. Искам да видя белия лист с емблемата на Юнайтед и подписите на Ед Уудуърд и Маруан Фелаини. Мисля, че играч, който слага ръката си на емблемата след отбелязан гол, показва ясно, че иска да остане. Аз искам да остане, клубът иска същото. Мисля, че ще остане", заяви Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА