Last news in Fakti

4 Май, 2018 01:00 10 721 11

Ето колко прибира кечистът Русев

  • русев-
  • заплата-
  • wwe-
  • кеч

Българинът взима по 800 хиляди долара на година

Професионалният кеч се превърна в световен феномен. Световната федерация (WWE) пуска пипалата си на всички континенти, а нейните звезди станаха световноизвестни и хората ги разпознават, където и да отидат. Логично и приходите на компанията, както и заплатите на звездите се увеличават с всяка изминала година.

Английският таблоид “Мирър” разкри годишните възнаграждения на кечистите. Сред тях е и българинът Русев (Мирослав Бърняшев). Според извадката тази година пловдивчанинът ще прибере 800 000 долара. Тази сума е далеч от заплатите на най-скъпоплатените, пръв от които е шампионът на Вселената - Брок Леснър. Бившият шампион в UFC прибира по 12 милиона годишно, без бонусите и продажбите на фланелки. Интересното е, че Леснър се появява доста рядко на шоутата от WWE, пише "Стандарт".

Втори по приходи е Джон Сина с 8,5 млн. долара. Следват Роман Рейнс (8 млн.), Ренди Ортън (4,5 млн.), Ей Джей Стайлс (3,5 млн.), Сет Ролинс (3 млн.). Трите Хикса, Гробаря и Миз взимат по 2,5 млн. долара. Колкото Русев пък получава Самоа Джо, който също се разписва срещу 800 000 долара.

При жените най-скъпоплатена е Ронда Раузи с 1,5 млн. долара. За сравнение втората в своеобразната класация Шарлът Флеър получава 550 000, а Ники Бела и Алекса Блис взимат по 350 000.

Съпругата на Русев - Лана, прибира по 200 000 долара. Тя се появи за първи път от доста време в шоуто “Разбиване”. Русокосата красавица изпъкна с тениска “Денят Русев”. Тя поиска да говори със своя любим, който в момента си партнира с Ейдън Инглиш. “Не смяташ ли, че нещо те дърпа надолу?”, попита го Лана, имайки предвид Инглиш. Русев обаче се направи на разсеян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    43 3 Отговор
    Хляб и зрелища за простолюдието.
  • 2 Бай Иван

    45 0 Отговор
    Нека си ги взима човека!
    Какво лошо има.
  • 3 гошо

    23 3 Отговор
    Иди да те пердашат и прибери и ти. Най ми е смешно като чуя някой да разравя на друг как негов познат вземал еди колко си (много пари). Вземаш толкова колкото ти платят и нещата струват толкова колкото платиш за тях. Ако не платиш не струват нищо.... другото е търсене. ТЪРСЕТЕ!!!!
    Хубав ден

    Коментиран от #8

  • 4 666

    21 0 Отговор
    Браво на момчето! Работи доказал се взема.
  • 5 гост

    12 1 Отговор
    Работи-взима. Понеже е представител на Русия ще става все по-акуален и догодина може и над милион да му плащат.
  • 6 гост

    4 0 Отговор
    Може взима даи боже всекиму
  • 7 ЧУВАЛ С ЛАЙНА

    4 9 Отговор
    ВЗИМА ПО 800 ХИЛКИ ДА СЕ ПРАВИ НА ГОВЕДО И ДА ЗЛЕПОСТАВЯ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ, НЕ ЗНАМ КАКВО МУ СЕ РАДВАТЕ
  • 8 Контрамнение

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "гошо":

    Вземаш толкова, колкото ти платят, да ама не, ако контекстът на "платят" е - "заслужаваш"! В България и навсякъде по света, апетитните местенца са заети от връзкари и познати, шуреи и баджанаци! На тях взимаш много повече, отколкото заслужаваш. Разбира се, има и места, на които се скъсваш от работа, а взимаш много по-малко от това, което даваш! Това са местата с текучество, за робите. Нали 20% от хората произвеждат 80% от стоките и услугите, но всички участват в тяхното разпределение!
    Останалото е търсене - ДА, но като попаднеш на 2-3 такива места и видиш, че е едно и също, следва отчаяние, примирение. Не можеш да си намериш дори работа като охранител или каквато и да е нископлатена длъжност, където количеството работа е по-малко, защото за това си има НАШИ ХОРА.
    Например, в момента ситуацията в България е такава - наистина СЕ ПРЕДЛАГАТ МНОГО РАБОТНИ МЕСТА със заплати 900-1000 лв., и много примамливи наглед обяви - става дума за 80-90 часа 7 дни в седмицата тежък физически труд, или такъв с много нерви и напрежение! Забравяш семейство, деца, приятели, свободно време, и започваш да живееш, за да работиш. Издържаш 1, най-много 2 месеца на това натоварване и така - до следващата работа.
    Аз започнах така работа през 2014 г. в кол център без връзки - по 80-90 обаждания на ден, 11-12 часа работа, за 1.2К чисти на месец. Но имах търпението да издържа повече от година, и късмета да стана близък с хора, които се преместиха оттам и успяха да ме "дръпнат" - вечно
  • 9 Абе

    1 4 Отговор
    Тоя смешник дето се беше окичил в съветски дрехи и позорно проигра на американеца... значи за толкова сребърници се продаде.
  • 10 Чичо Гошо

    1 2 Отговор
    А ти а колко се продаваш на година?
  • 11 msc

    1 0 Отговор
    Този спорт превръща хората в желе .Ето Гробаря ,който наистина е феномен накрая ще го докарат до инвалидна количка но явно има зависимости трудни за преодоляване.Мик Фоли беше също много добър да не кажа луд за връзване .А иначе оня ден гледах нашия как''загуби''от Гробаря в мач с ковчези....то може ли да не загубиш от Гробаря в такъв мач...А иначе няма да е зле да се измъкне докато все още не си е съсипал здравето като въпросният си опонент ,който едва ходи вече но още го изстискват.