Last news in Fakti

8 Май, 2018 18:57 1 851 3

Джошуа: Ще се бия с Уайлдър до края на годината

  • джошуа-
  • уайлдър-
  • организация-
  • световни титли-
  • бокс

Британската суперзвезда Антъни Джошуа е "на 95%-та сигурен", че ще има обединителна среща с шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър до края на тази година.

Двамата боксьори държат всички основни титли в тежка категория и искат да се срещнат, но въпреки продължителните преговори, сделка между двамата все още няма, пише "Sportal".

Преди няколко седмици Уайлдр публикува видео, в което предлага на своя опонент гарантиран приход от 50 милиона долара, за да се изправи срещу него, но промоутъра на Джошуа, Еди Хърн, определи офертата като нищо повече от "рекламен трик", макар че той все пак е приел предложението на сериозно.

Говорейки след победата на неговия приятел Тони Белю над Дейвид Хей в събота вечер, Джошуа заяви, че се чувства много уверен, че в даден момент тази година двубой с Уайлдър ще има.

"Двубой с Уайлдър ще има, 95% още тази година. Наистина съм силно заинтересован от такава среща. Вече не можем да говорим за финансовата част, защото съм сигурен, че ще има печалба от този двубой", заяви Джошуа.

"И така, нека оставим това настрана и да погледнем дявола в очите. Не можете просто да ми предложите някаква пари и до там. Не съм тук, за да продам коланите си и да ви оставя да контролирате събитието. Аз не правя така. Нека изградим тази среща в истинския й потенциал. Искам двубоят да се случи във Великобритания, а те го искат в САЩ. Имаме много време, за да завършим сделката, защото тя може да се случи в края на годината. Работим неуморно върху тази среща", завърши шампионът на IBF, IBO, WBA и WBO.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dhjfrthhg

    6 0 Отговор
    Еееееее кога ще се биеш с нашия тюфлек
  • 2 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    Джошуа го е страх
  • 3 MIKE TYSON THE BEST

    1 0 Отговор
    Абе ей шматка признай си че си слаб как исках на млади години да се биеш с Майк Тайсън щеше да те приспи още 1вия рунд ти си нищо но не може и искрено се надявам че Майк ще дойде на някой твой мач и ще застанете лице в лице дано те удари