11 Февруари, 2012 10:54 696 1

Дебютът на Пенев ще мине без Бербатов и двамата Петрови

  • петров-
  • бербатов-
  • пенев-
  • национален отбор-
  • унгария
Дебютът на Пенев ще мине без Бербатов и двамата Петрови - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров няма да получат повиквателна за контролата Унгария - България на 29 февруари в Дьор. Мачът ще е дебют на селекционерския пост на Любослав Пенев. Най-късно на 15-и февруаритой трябва да разпрати поканите за избраните от него футболисти, играещи в чуждестранни клубове. Тогава ще станат ясни легионерите в списъка на един от най-славните голмайстори на Примера дивисион.

Официални информации още няма, но съществуват индикации, че “тримата, които само теглят каляската на националния” (б. а. - култовата фраза на Димитър Бербатов, произнесена на 14 октомври 2009 г.), няма да са сред повиканите. Любослав Пенев разкри пред “Труд”, че и след 20-минутния му телефонен разговор с голмайстора на Висшата английска лига тази седмица ситуацията остава непроменена. Тоест Бербо още е в графата “отказали се” от националния.

След назначението си Пенев не е разговарял нито с капитана Стилиян Петров, нито с Мартин Петров. И това може да се приеме за знак, че няма да разчита на двамата за новата кампания Мондиал 2014, стартираща през септември. Дотогава България планира 4 контроли, в които ще се разбере дали националният ще остане окончателно без “трите коня” или всичко е само треньорски маньовър.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    po dobre bez nadutiat Berbatov