Last news in Fakti

11 Февруари, 2012 11:57 9 654 3

Обвинен в педофилия треньор се самоуби

  • правилов-
  • сащ-
  • треньор-
  • педофил-
  • хокей
Обвинен в педофилия треньор се самоуби - 1
Снимка: NBCPhiladelphia.com
Украинският хокеен треньор Иван Правилов, който бе арестуван в САЩ по обвинение в педофилия, е намерен мъртъв в килията си във Филаделфия. По данни на предварителното следствие причината за смъртта на 48-годишния украинец е самоубийство.
 
През януари Правилов бе арестуван от сътрудниците на министерството на националната безопасност на САЩ по подозрение за действия със сексуален характер срещу 14-годишен хокеист, който е тренирал в неговата школа.
 
Инцидентът се е случил на 3 януари, когато специалистът е изпращал двама свои възпитаници до домовете им. По думи на жертвата треньорът започнал да го опипва по гениталиите. Няколко дни по-късно Правилов заплашил момчето с убийство, след като научил, че младият хокеист е разказал за случилото се в полицията.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НИКИ

    1 0 Отговор
    Няма нищо по–хубаво от мъртъв педофилстещ
  • 2 Тони-София 37г.

    1 0 Отговор
    ----Склонен съм да приема влеченията на жена към жена,на мъжът към мъжът,погледнато от научна гледна точка е на хормонална основа,но педофилията това си е болестно състояное на психиката според мен! Не го пожелавам на никой! Грозно е и долно! :(
  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    po dobre che sam si e posegnal inache mojeshe dago linchuvat niakade tova jivotno