Last news in Fakti

27 Юни, 2018 22:43 2 303 5

Бразилия се позабавлява срещу Сърбия

  • бразилия-
  • тиаго силва-
  • сърбия-
  • швейцария-
  • коста рика-
  • световно първенство-
  • паулиньо-
  • джемали-
  • уостън

В другия мач от групата Коста Рика защити честта си срещу Швейцария

Бразилия се позабавлява срещу Сърбия - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилия прати Сърбия у дома и оглави крайното класиране в група "Е" след успех с 2:0 над селекцията на Младен Кръстаич. Под №2 завърши Швейцария, сърбите останаха трети, а Коста Рика затвърди последното си място с една спечелена точка.

Попаденията днес реализираха Паулиньо и Тиаго Силва, а победата отреди на "селесао" осминафинал с Мексико на Мондиал 2018.

Футболистите на Тите не оставиха никакъв шанс на своя съперник и закономерно спечелиха, макар че остана под съмнение дали се вложиха на максимална степен.

В другия мач от групата Швейцария се класира на осминафиналите след като направи равенство 2:2 срещу Коста Рика.

Швейцарците откриха резултата в 31-ата минута чрез Блерим Джемайли, Коста Рика изравни с гол на Кендъл Уастън (56). В 88-ата минута Йосип Дърмич изведе швейцарците отново напред в резултата. В 93-ата минута обаче Коста Рика изравни след точно изпълнена дузпа.

Бразилия се позабавлява срещу Сърбия
Снимка: БТА/АР

Преди това, в 90-ата минута, съдията Клемен Тюрпен даде дузпа за Коста Рика. След намеса на ВАР обаче реферът отмени решението си, тъй като имаше засада на Браян Руис. Три минути след това обаче Тюрпен все пак даде дузпа, от която костариканците изравниха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    7 1 Отговор
    Усещам злорадство в заглавието?
  • 2 ШОП

    22 3 Отговор
    Сърбите беха ограбени предишния мач като не им беше дадена най чистата дуспа срещу сборния отбор на албания и швейцария. Днес срещу Бразилия се държаха достойно и не паднаха духом до края на мача. Спорта им е в подем и ни бият на всеки спорт. Това се обяснява от части с войната която се водеше там дълго време. Но успокоението е че никога не са имали голмайстор на англииската премиършип, никога не са имали футболист с златна топка и ни кога не са завършвали олимпиада на 8 мо място в крайното класиране по медали. България е постигнала всичко това, но за жалост не виждам как някое от тези ще се повтори в близко бъдеще. Толкова!

    Коментиран от #4

  • 3 ШОП

    8 2 Отговор
    Поправка за олимпийските игри: Класиране по медали България: 1980- 3то място, 1988- 7мо място.
  • 4 патил

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ШОП":

    Прав е Бисмарк когато казва: "По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях".

    Сърбите влязоха във война с нато, а ние си "партнирахме" с тях, с нато. Сега сърбите са по-малко зле от нас.

    Коментиран от #5

  • 5 ШОП

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "патил":

    По-малко зле е точното определение. За съжаление посоката е една и за двете държави - към дъното. И Сърбия имат същите проблеми като Бг, но в по малки мащаби. Главният проблем- демографската криза и всички други по-малки проблеми които я съпровождат. Разликата между двете държави е че едните ще стигнат до финала по- бързо от другите, но едно е сигурно -- и едните и другите ще финишират в следващите 30- 40 години.