Last news in Fakti

28 Юни, 2018 12:26 1 005 0

Тите: Бразилия израства с всеки мач!

  • тите-
  • сърбия-
  • бразилия-
  • израстване-
  • световно първенство

"Отсега нататък ще вървим само нагоре", заяви селекционерът на Бразилия

Тите: Бразилия израства с всеки мач! - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Бразилия Тите остана доволен от успеха с 2:0 над Сърбия в група “Е” на световното първенство. Тази победа осигури първото място в групата на “Кариоките”. Наставникът пък смята, че тимът му израства с всеки следващ мач.

“Ние не живеем заради очакванията към нас, а живеем в реалността. Отборът ни постоянно израства в турнира и понася напрежението с добро представяне на терена. Във футбола е нужен баланс. Понякога съм имал безсънни нощи в търсене на този баланс. Сега ще си позволя да изпия една кайпириня. Световното първенство е изтъкано от човешки взаимоотношения. Трябва да чувстваш случващото се в съблекалнята, какви са отношенията между играчите, отговорността, радостта, гордостта и да опиташ да ги балансираш. Ако има еуфория, да опиташ да я намалиш. Ако духът падне, да опиташ да го повдигнеш. Все още има какво да се желае в емоционално отношение от отбора. Като конкурентоспособност обаче той израства постоянно в тези три мача и отсега нататък ще вървим само нагоре”, заяви Тите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА