Last news in Fakti

16 Февруари, 2012 10:46 638 0

Платини: Имах нужда от ново предизвикателство

  • платини-
  • цска-
  • динамо (букурещ)-
  • румъния-
  • зику-
  • рус-
  • григоре
Платини: Имах нужда от ново предизвикателство - 1
Снимка: БГНЕС

"Играх три години в ЦСКА. Дойдох в Динамо, защото исках ново предизвикателство", сподели новият нападател на румънския гранд Мишел Платини.

Бразилецът бе продаден от "армейците" в последните дни, но надали е недоволен от трансфера си. В новия си отбор той ще прибира по 20 000 евро на месец. "Дойдох тук, защото исках ново предизвикателство. Играх три години в ЦСКА и сега идвам в Динамо, надявам се да постигна добри резултати", сподели пред местните медии острието. "Искам да спечеля титлата в Румъния и да играя в Шампионската лига. Не се задоволявам с второто място, говорих с президента на тима и той ми каза какви са целите на Динамо, искам да стана важен играч тук. Говорих и с Янис Зику за Динамо. Той ме поздрави и ми пожела късмет. Каза ми, че тимът има страхотни фенове, които обаче са много взискателни", продължи Платини.

Лауренциу Рус и Драгош Григоре са двама от новите съотборници на бразилеца, с които обаче той се сби само дни по-рано, докато играеше за ЦСКА в контрола с Динамо. Платини обясни, че се е сдобрил и с двамата и всичко е забравено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА