Last news in Fakti

2 Юли, 2018 11:30 1 436 0

Капитанът на Милан поиска трансфер в Париж

  • леонардо бонучи-
  • италия-
  • капитан-
  • траснфер-
  • милан-
  • псж

Защитникът иска да смени отбора си

Капитанът на Милан поиска трансфер в Париж - 1
Снимка: БТА/ AP

Капитанът на Милан Леонардо Бонучи е поискал трансфер във френския шампион ПСЖ, гръмнаха медиите на Апенините. Информацията беше потвърдена от няколко издания, включително „Гадзета дело спорт“ и „Кориере дело спорт“.

31-годишният бранител беше привлечен в Милано от Ювентус за €42 милиона през лятото на 2017 година. След само един сезон с екипа на Милан обаче защитникът иска да смени отбора.

Милан, макар да направи трансфери за над €200 милиона, финишира шести в Италия, а освен това беше изхвърлен от Лига Европа за нарушаване на Финансовия феърплей.

Ръководството на Милан се очаква да продаде някои от звездите си, за да вкара приходи в касата на клуба. Според електронното издание „Калчо меркато“ Бонучи може да си тръгне за сума от порядъка на 35-40 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА