Last news in Fakti

3 Юли, 2018 13:27 1 108 1

Мартинес: Кошмарът се превърна в сън

  • белгия-
  • мартинес-
  • япония-
  • обрат-
  • световно първенство

"Такъв мач може да има само на Световно първенство", заяви селекционерът на Белгия

Мартинес: Кошмарът се превърна в сън - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес преживя цялата палитра от футболни емоции по време на инфарктния мач с Япония от осминафиналите. “Червените дяволи” отстъпваха с 0:2, но стигнаха до знаменит обрат с 3:2 в последните двадесет минути на двубоя и в четвъртфиналите ще се изправи срещу Бразилия. Така за първи път отбор, който отстъпва с два гола, успява да спечели мач от елиминациите на световно първенство след 1970 година, когато Германия побеждава Англия с 3:2.

“Това може да се случи само на Световно първенство. Кошмарът се превърна в сън. Доволен от характера на момчетата, които се бориха до края. Тази победа е за цяла Белгия. Резервите се включиха отлично. Япония също игра страхотно, бяха много опасни на контраатаки, а на моменти действаха хирургично”, коментира още 44-годишният испански селекционер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тост

    1 0 Отговор
    Кошмарът принципно е сън....