Last news in Fakti

17 Февруари, 2012 12:21 883 0

Сърбин ще спасява Глазгоу Рейнджърс

  • шотландия-
  • глазгоу рейнджърс-
  • шефилд-
  • мандарич-
  • портсмут-
  • лестър
Сърбин ще спасява Глазгоу Рейнджърс - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Президентът на Шефилд Уендзди Милан Мандарич проявява сериозен интерес към закупуването на закъсалия финансово тим на Глазгоу Рейнджърс, съобщават английските медии.
 
Шампионът на Шотландия официално влезе в администрация преди няколко дни, след като изпадна в тежки финансова ситуация. На клуба ще бъдат отнети десет точки от техния точков актив и титлата през този сезон ще попадне в ръцете на основния съперник Селтик. Рейнджърс, които са създадени преди 140 години и са един от клубове във Великобритания с най-много фенове, са в спор с данъчните власти на Острова и могат да получат сметка за повече от 50 милиона паунда. Клубът назначи компанията "Дъф енд Фелпс" са администратор. Днес пък стана ясно, че бившият собственик на Портсмут, който бе оправдан наскоро по две обвинения за укриване на данъци, проявява сериозен интерес към шотландския гранд.
 
Сърбинът, който притежаваше преди време и Лестър Сити, вече се е свързвал с администратора и двете страни са започнали преговори.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА