Last news in Fakti

2 Август, 2018 11:29 1 186 5

Аутуори: Загубихме концентрация

  • мисиджан-
  • лудогорец-
  • аутуори-
  • червен картон-
  • концентрация-
  • мол види

Бразилският наставник на Лудогорец се оправда след загубата от МОЛ Види

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори посочи причините за загубата с 0:1 от унгарския МОЛ Види и отпадането от битката за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Специалистът изтъкна загубата на концентрация като основна причина за поражението, но отдаде дължимото и на рефера Мануел Шютенгрубер.

“В края на първото полувреме отборът загуби концентрация и натрупа жълти картони. Не успяхме да се концентрираме и затова загубихме мача. Получихме гол, когато бяхме с човек по-малко, а Георги Терзиев беше извън терена заради удара в главата. Загубихме мача заради липсата на концентрация.

Дойдохме тук, за да играем. Първият картон, който Върджил получи, бе без причина. Те можеха да правят груби нарушения, а Върджил беше изгонен заради интерпретация. Трябваше да ги накараме те да загубят баланс, а не ние да загубим. Урокът, който ни даде днешният мач, е да не губим концентрация.

След победите и след загубите ни остава животът. Трябва да сме умни и да не повтаряме грешките, заради които не успяхме да се класираме. Не бяхме ефикасни в първия мач. Противникът не ни изненада. Очаквахме да има много накъсана игра, но след изгонването на Върджил стана още по-трудно.

Имаме много мачове, които ни предстоят. Имаме още европейски мачове и срещи от българския шампионат. Трябва да се учим от трудностите, които ни дава футболът. Животът продължава”, завърши бразилският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гиби

    7 1 Отговор
    Да идва чичко Гошо ..
  • 2 БОКО

    8 0 Отговор
    Каква концентрация бре,то нямаше футболисти на терена!Да се връща чичо Гошо ,че ми писна от тези прехвалени кариоки!
  • 3 гатузо

    2 0 Отговор
    вече иска нов отбор този вече се изхаби които и да доиде резултата ще е сащия
  • 4 ЗЦзц

    4 0 Отговор
    Прехвален на никому непознат бразилски палячо...
  • 5 дедо Шишарко

    0 0 Отговор
    ЧЕ ТО С ТЕЗИ ЛОЗУНГИ МИСЛЯ ,ЧЕ АЗ ЩЕ СЪМ ПО ДОБЪР ТРЕНЬОР!
    тОВА КАК КРАСИВО СМЕ ЗАГУБИЛИ Е ТИПИЧНО ОБЯСНЕНИЕ НА БГ ТРЕНЕР.тОЗИ БРАЗИЛЕЦ МЕ СЪМНЯВА С КОРЕНИТЕ СИ!