Last news in Fakti

8 Август, 2018 10:54 924 1

Инна Ефтимова отпадна на полуфиналите, тича с болки в крака

  • инна ефтимова-
  • лека атлетика-
  • тичане-
  • спринт-
  • полуфинал-
  • европейско първенство

Тя ще пробва отново да тича след два дни

Инна Ефтимова разкри, че е бягала с болки в левия крак по време на полуфиналите на 100 метра на европейското първенство в Берлин. Българката завърши с време от 11.52 секунди, което не ѝ позволява да продължи към финала на дисциплината.

„Имам проблем. Още на загрявката усетих едно дърпане в бедрото на левия крак, което не премина, дори стана по-притеснително", сподели пред bgathletic Ефтимова след полуфинала.

"Бягах с болкоуспокоителни и замразяващ спрей. В спринта трудно се получават нещата, дори с най-малкия проблем. Наистина се надявам да не е нещо сериозно. Сега със Симоне (физиотерапевтът на отбора ни Симоне Колио - съпругът на Ивет Лалова) ще видим какво е положението. Имам два дни до сериите на 200 м и дано болката да е просто от натоварване. В никакъв случай не се предавам и ще се опитам всичко възможно да направим, за да мога да стартирам. Има цели два дни и дано всичко да се оправи до тогава", сподели спринтьорката.

"Нямам представа от какво може да е болката. Усетих неразположение, което продължи през цялото време и бях в дискомфорт. До последно се чудех дали да стартирам, но бягането сега ми дава поне някакво спокойствие, че не стана по-зле. Със сигурност ще дойда, ще загрея и ще се пробвам да бягам. На 200 метра е друго – там скоростта не е толкова сериозна и щом сега не стане по-сериозно положението, се надявам да не е толкова сериозно", добави Ефтимова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Цяла година подготовка и отново се оака в най-важния момент