Last news in Fakti

27 Февруари, 2012 12:28 20 053 13

Баскетболистки пребиха двойка в дискотека

  • пребиха-
  • дискотека-
  • купон-
  • баскетболистки

Американските баскетболистки Моник Кокър и Криси Гивънс се прочуха, след като набиха жена и мъж по време на купон в дискотека в Румъния. Всичко вървяло нормално, докато тъмнокожите спортистки не се спречкали с жена от съседната компания. Последвал въргал, след който Роксана Стан се оказала с насинено лице.

"Отидохме в клуба и се забавлявахме. Те двете обаче непрекъснато ни избутваха и в един момент заеха местата ни. Когато съпругът ми ги предупреди да си стоят на техните места, една от тях го заплаши с юмрук.

Двама мъже успяха да ги задържат тогава, но в следващия момент другата успя да ме удари - първо в корема, след това в гърдите, а накрая с юмрук в лицето" – разказва потърпевшата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧИСТНИК

    4 2 Отговор
    На СА..УН всички м....ли,бри..ти,ев..и,п....ли-
    цялата из..т на HOMO SAPIENS!
  • 2 DerFicker

    0 3 Отговор
    Живея от доста време в европейска държава, като често имам път към Щатите. С едно такова изказване като на ЧИСТНИК днес успях няколко неща: 1. Да си изкарам съдебно преследване, като всичко стана пред свидетели - тук за едно поглеждане накриво могат да те осъдят; 2. Да дискредитирам себе си като толерантен и сериозен човек, различен от гангстерите и съмнителните лица от Булгаристан; 3. Да настроя твърде много хора срещу себе си! Вярно бе, че съм абсолютно прав да реагирам така, но... Това, че сте прав не ви прави автоматично победител. Сега ще се бръкна доста дълбоко, защото дадох израз на чувствата си, вместо да реагирам с повече разум...Затова - нека ползваме преди всичко здравия си разум и чак впоследствие говорим и действаме!
  • 3 АЗ

    1 0 Отговор
    Е ХУБУУ ДЕ, И КВО ДА ПРАЙМ СЯ?
  • 4 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Толерастите след време ще си берат плодовете от либералната си природа като почнат маймунките да им дирижират жалкия животец!
  • 5 Алкапоне Мафия

    1 0 Отговор
    Много злоба имат тия жени бе !!!айде да ги вкарат малко в сливенския затвор да им дойде акъл.
  • 6 иванчо

    1 1 Отговор
    Бой бе бой бой браво на играчите
  • 7 не обичам примати

    3 0 Отговор
    ами те са се почувствали отвързани в момента, в който са напуснали щатите. трябва да ги вкарат в затвора, а щатският посланик да скача бесен отвън в безсилието си.

  • 8 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    samo taka za romanskite m...li
  • 9 зулуса

    3 0 Отговор
    ке ги пратиме в африка да берат банани и да бегат от лъвовете хехехе
  • 10 анихилация до Der Ficker

    1 0 Отговор
    Ами пич някой на сила да те кара да се вреш при тези лицемери А ??? Като си южняк и лесно ти кипва кръвчицата къде си се набил при скандинавци ли са какви са там разни северни ледени статуи ( не разбрах точно в коя държава ти се е случила случката ) виж че най-говорещите за демокрация и права са най-големите военолюбци не ти ли прави впечатление ? Та и те са на принципа:- Крадеца вика дръжте крадеца . Да им пикам на демокрацията и свободата щом като за това че изказваш собствено мнение което на някой си калъф не му харесва те съдят и глобяват ! Аз не бих седял на такова място ноооо ... ти брат си отишъл за пари и си си дал дупето под наем ! Ами щом е така ще търкаш без да мъркаш ако много мъркаш ... пак ще търкаш !!! Съжалявам но така изглеждат нещата от страни и ето аз ти ги казвам .
  • 11 Smack3r

    1 1 Отговор
    Ще ги хвана и ще им спукам спортистките задници, ще им забраня да се показват от тях,ного мразя такива спортисти които злоупотребяват с положението си и превъзходството физически,и ги наказвам постояно !
  • 12 иво

    1 0 Отговор
    Кво правят тия индиянки там,явно не могат да си намерят.
  • 13 Расиста

    0 0 Отговор
    Някви пръчки се помослили за всьо и вся.Кво ще си намерят та те приличат на квазимодо.