Last news in Fakti

31 Август, 2018 11:04 939 2

ЦСКА продължава договора на основен играч

  • цска-
  • тиаго-
  • договор-
  • преподписване

Ръководството на "червените" иска да задържи Тиаго

Ръководството на клуба от Борисовата градина ще форсира преговорите за нов договор с португалеца Тиаго Родригес. Атакуващият халф започна силно сезона и вкара победния гол в първия мач с ФК Рига, но след това не показва формата, с която спечели на своя страна агитката през миналия сезон. За това допринасят и експериментите на Нестор Ел Маестро да го използва на фланга, пише "Меридиан Мач".

От "Армията" взимат мерки, за да вдигнат нивото на един от ключовите си играчи и един от начините за това е увеличение на заплатата и по-високи бонуси за мачове и вкарани голове с червения екип. При всички случаи, още от началото на месеца се говори, че ЦСКА прави всичко възможно да преподпише с Тиаго, чиито контракт с клуба изтича следващото лято.

Португалецът дойде на "Армията" преди година и се наложи като твърд титуляр. През миналия сезон записа 9 гола и 15 асистенции в шампионата. Халфът е желан и от няколко отбора в родината си.

"Червените" вече подновиха договорите на други трима титуляри - Кристиян Малинов, Божидар Чорбаджийски, Кирил Десподов, Пламен Гълъбов и Ангел Лясков. Под първи такъв се разписа и друг от големите таланти на ЦСКА - Валентин Антов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благуйчо

    1 2 Отговор
    Кое цска
  • 2 ГМО продукт

    0 1 Отговор
    Мафия,мафия,мафия