Last news in Fakti

31 Август, 2018 13:56 2 658 0

Бивш играч на Левски: Не искам да си спомням за този тим!

  • рошу-
  • роси-
  • конфликт-
  • астра гюргево-
  • левски

Нелуц Рошу няма обяснение какво се е случило

Румънският халф Нелуц Рошу се изказа лошо по адрес на Левски. Полузащитникът, който напусна тима от "Георги Аспарухов" и премина в Астра (Гюргево) след конфликт с Делио Роси, обясни, че не иска да си спомня за "сините" и да говори за този клуб.

"Имах нещастен опит в България. Не знам какво точно се случи в Левски с мен. Имаше по едно време смяна на треньора и аз не бях много наясно какво иска заместникът му. Но това вече не е от значение. Вече съм в Астра и не ми се говори повече за Левски, не искам и да си спомням за този клуб", започна Рошу.

"Имах няколко оферти от Румъния, но избрах тази и сега съм в Гюргево. Можех да отида и в Динамо Букурещ. От Левски ме попитаха дали искам да играя там, аз казах "да", просто защото исках да се махна от там. Не знам какво се случи, но се радвам, че се получи така и сега съм в Астра. И ще накарам Динамо да ги е яд, че не съм при тях", сподели още Рошу пред медиите в родината си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА