6 Септември, 2018 12:35 2 396 5

Джокович не повтори грешката на Федерер и отстрани палача му

  • новак джокович-
  • роджър федерер-
  • джон милман-
  • тенис-
  • us open

Сърбинът не даде сет на Дон Милман

Джокович не повтори грешката на Федерер и отстрани палача му - 1
Снимки: Xinhua/БТА

Новак Джокович не повтори грешката на Роджър Федерер и отстрани "палача" на швейцарската легенда - Джон Милман, записвайки чиста победа с 6:3 6:4 6:4 на 1/4-финалите на US Open.

Следващият съперник на Ноле в полуфиналите е Кей Нишикори, който победи Марин Чилич с 2:6 6:4 7:6 (5) 4:6 6:4.

На 1/4-финалите във "Flushing Meadows" Ноле остава непобедим и за 11-и пореден път е сред последните четирима в Ню Йорк.

Сърбинът загуби именно срещу Нишикори 1/2-финала на Откритото първенство на САЩ през 2014 г., но е в серия от 13 поредни успеха срещу японеца.

Джокович не повтори грешката на Федерер и отстрани палача му


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    6 0 Отговор
    Това е сериозен играч. Нашия каун се заиграва с каките и бабите. Номер 1 азека не го виждам.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 зрителя

    5 0 Отговор
    Голям мач направиха и двамата но все пак сърбина си е класа.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Тримата "големи" на днешния ден са Федерер, Джокович и Надал . Дори когато губят/ и те са хора/- играят красиво. Швейцарецът излъчва спокойствие и сигурност. Новак е контактен и жизнерадостен.Може би като сърбин, комшия - ми е най-приятен. Рафаел - може да е много добър по душа и като човек въобще - обаче когато не му върви играта , има много страшен и злобен поглед- тръпки ме побиват, като го дадат в едър план ! Григор Димитров е добър тенисист. Не напразно е в световни елит. Винаги ще се намерят "критикари - като наш,то магаре". Той и № 1 да е в света, пак ще си го корим и обиждаме - то си е по навик, по нашенски Де от завист, де от злоба, де от любов....