Last news in Fakti

22 Септември, 2018 15:07 1 324 4

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ)

  • левски-
  • витоша-
  • футбол-
  • първа лига-
  • български футбол

Тимът на Славиша Стоянович събра 22 точки след победа с 4:1

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА

Левски си върна лидерската позиция поне за 24 часа, след като разби с 4:1 Витоша (Бистрица) в мач от 9-ия кръг на Първа лига. Два гола за "сините" на стадион "Георги Аспарухов" вкара Станислав Костов (65,73), а по едно попадение добавиха Давид Яблонски (3) и Жерсон Кабрал (51). Паулиньо пропусна дузпа в средата на втората част. За "тигрите" точен бе Григор Долапчиев в 83-ата минута след нова неубедителна изява на Мартин Полачек.

Тимът на Славиша Стоянович събра 22 точки след най-убедителния си успех от началото на сезона. Витоша е на десета позиция с 10 пункта.

Срещата започна отлично за "сините". Още в 3-ата минута Давид Яблонски се извиси след центриране от корнер на Давиде Мариани и откри головата си сметка за новия сезон след удар с глава.

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ)
Снимки: БТА

След 15-ата минута домакините се активизираха и положенията пред Християн Василев започнаха да се редят едно след друго. В 17-ата минута Левски организира бърза контраатака. Обертан пробяга половината терен с топката и намери Кабрал в наказателното поле. Холандецът пое топката и нанесе удар, който бе избит от корнер от стража на Витоша.

Малко по-късно Горанов намери Костов на дъгата на наказателното поле. Нападателят опита силен удар, който Василев изби в корнер. След изпълнението на ъгловия удар Яблонски бе близо до втори гол, но отново вратарят на гостите бе на висота.

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ)
Снимки: БТА

В 22-ата минута Обертан проби отляво и пусна успореден пас, който Костов не успя да засече във вратата.

В 31-ата минута гостите организираха първата си по-сериозна атака. Даниел Кутев опита диагонален удар, който с известни колебания Полачек спаси.

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ)
Снимки: БТА

Девет минути по-късно с пропуск се отличи и Обертан. "Сините" изпълниха заучено пряк свободен удар. Мариани намери французина на точката на дузпата, но той не намери очертанията на вратата.

Втората част започна с два опасни удара на Кабрал, които Василев спаси. Все пак в 51-ата минута холандецът удвои преднината на Левски. Крилото получи отличен пас от Паулиньо и от границата на наказателното поле с плътен удар не остави шансове на вратаря на Витоша.

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ)
Снимки: БТА

В 62-ата минута Мутафчийски фаулира Паулиньо в наказателното поле. Бразилецът изпълни отсъдената дузпа несериозно и Василев спаси ударът му в десния ъгъл.

Три минути по-късно Станислав Костов вкара първия си от двата гола тази вечер. Нападателят получи извеждащ пас от Давиде Мариани и засече топката във вратата.

В 69-ата минута Кабрал се озова сам срещу Василев, но стреля в него. В 73-ата минута Костов се разписа за втори път. Милош Цветкович проби отдясно и намери голмайсторът на точката на дузпата, а той с удар в обратния ъгъл вкара за 4:0.

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ)
Снимки: БТА

Четири минути след това и резервата Филише Нашименто бе близо до гол, но стреля над вратата. В 83-ата минута неубедителна изява на Мартин Полачек доведе до гол в неговата врата. Григор Долапчиев нанесе слаб удар с глава след центриране от пряк свободен удар на Лазаров, а стражът отново остана закован на голлинията и не съумя да избие топката.

До края не се случи нищо запомнящо се и така Левски си върна лидерската позиция.

Левски помете мощно Витоша и се върна на върха (СНИМКИ)
Снимки: БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IdaMcBride

    0 2 Отговор
    Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф.

    Това е, което правя.........>>>>> Ecash10.COM
  • 2 Пешо

    2 3 Отговор
    Куците коне "Левски" само селски отборчета могат да бият и то с помощ.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ЦСКА умре

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Ама поне не е фалирал, като ЦСКА Тире София Тире Диабекир.
  • 4 ЦСКА умре

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Ама поне не е фалирал, като ЦСКА Тире София Тире Диабекир.