Last news in Fakti

26 Септември, 2018 11:37 1 037 0

Байерн с първа грешна стъпка при Нико Ковач

  • байерн-
  • байерн мюнхен-
  • нико ковач-
  • грешка-
  • грешна стъпка-
  • футбол

Байерн (Мюнхен) допусна първата си грешка при Нико Ковач. В мач от 5-ия кръг на Бундеслигата "баварците" завършиха 1:1 срещу Аугсбург на "Алианц Арена". Ариен Робен даде аванс на домакините в началото на второто полувреме, а Феликс Гьотце изравни в 87-ата минута.

Байерн събра 13 точки и е лидер във временното класиране. Аугсбург е 12-и с 5 пункта, предава topsport.bg.

Първата опасност в мача дойде в 6-ата минута, когато Каюби стреля право в ръцете на Нойер. В ответната атака Санчес шутира, топката рикошира в защитник на Аугсбург и се отби в страничната греда. В 11-ата минута Мюлер се размина с топката.

Байерн продължи да играе слабо. В 37-ата минута Ренато Санчес стреля над вратата. В края на полувремето Сандро Вагнер пропусна на два пъти, като вторият път излезе очи в очи с вратаря на Аугсбург.

В 44-ата минута Луте спаси силен шут на Гнабри, а малко след това Санчес стреля силно над вратата.

Втората част започна с претенции от тима на Аугсбург за дузпа за игра с ръка, но след консултация с реферите от ВАР главният арбитър Зьорен Щоркс даде сигнал играта да продължи.

В 48-ата минута Байерн организира бърза контраатака. Серж Гнабри изведе Ариен Робен на отлична позиция и холандецът вкара за 1:0.

Две минути след това Санчес се озова на добра позиция, но отново Луте спаси.

В 84-ата Франк Рибери засече в мрежата, но нямаше време да се зарадва, защото голът не беше зачетен заради много тънка засада.

Три минути след това Феликс Гьотце успя да изравни с гърди след грешка на Мануел Нойер. До края на срещата "баварците" не създадоха нищо запомнящо се пред Луте и срещата завърши 1:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА