Last news in Fakti

30 Септември, 2018 09:41 1 351 0

Лудогорец размаза Черно море

  • лудогорец-
  • черно море-
  • цска-
  • левски-
  • вандерсон-
  • кешерю-
  • бакалов-
  • марселиньо

Шампионите излязоха на второ място в класирането в Първа лига

Лудогорец разби с 5:1 Черно море в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Шампионите надиграха по категоричен начин "моряците" и се поздравиха с най-изразителната си победа от началото на първенството. Така Лудогорец събра 23 точки и се изкачи на второто място, изпреварвайки ЦСКА, който часове по-рано падна с 0:1 от лидера Левски.

"Орлите" започнаха вихрено в домакинството на Черно море. В 11-ата минута Вандерсон бе изведен от Клаудиу Кешерю сам срещу Георги Китанов, бразилецът преодоля вратаря на гостите и откри резултата - 1:0. До почивката не падна нов гол, като в 28-ата минута Радослав Василев нацели напречната греда на вратата на Лудогорец.

През втората част имаше цели пет попадения. В рамките само на минута шампионите отказаха варненци с два гола. В 47-ата Кешерю направи 2:0, а секунди след това Димо Бакалов бе точен за 3:0.

В 55-ата "моряците" намалиха чрез Аристоте Ндонгала - 3:1, но избраниците на Пауло Аутори не им позволиха дори да си помислят, че може да вземат дори точка от "Лудогорец Арена". В 62-ата минута и Марселиньо успя да се разпише. Игралият много силно Димо Бакалов овладя центрирана топка и направи отличен рейд в наказателното поле на варненци, подавайки на връхлитащия бразилец, който отблизо вкара за 4:1.

Крайното 5:1 оформи Кешерю с второто си попадение в срещата. Румънецът отбеляза в 71-ата минута с мощен изстрел след асистенция на Бакалов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА