Last news in Fakti

2 Октомври, 2018 11:57 1 447 0

Ривалдо в София, за да пита за сина си

  • ривалдо-
  • ривалдиньо-
  • игрово време-
  • левски

Бразилската легенда е в България, за да разбере защо Ривалдиньо не играе за Левски

Световният шампион от 2002 година Ривалдо не е дошъл в София само за да види сина си и да разгледа България. Визитата му е свързана най-вече с неговото недоволство защо момчето му търка пейката в Левски.

“Какво е избрал Ривалдиньо, след като напусна Румъния? Великият Ривалдо отиде да провери причината поради която синът му не играе”, пише румънският сайт sport.ro.

От изданието споменават, че през зимата ръководството на Динамо (Букурещ) е преценило, че няма да има нужда от услугите на бразилеца и го е освободило. Ривалдиньо е взел решението да се премести няколко километра на юг по посока България.

В Румъния пишат, че в Левски нападателят се представя още по-зле, отколкото в Динамо със само два гола до момента. През настоящия сезон той е изиграл само 15 минути от 900 възможни в Първа лига, без да е започвал като титуляр.

Световният шампион Ривалдо е в България, за да посети сина си. В Румъния споделят, че той се е поинтересувал защо Ривалдиньо не играе и в някои случаи е оставян извън групата за мачовете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА