Last news in Fakti

26 Октомври, 2018 15:31 1 182 1

Гатузо: Не мисля за задника си!

  • гатузо-
  • уволнение-
  • милан-
  • бетис-
  • лига европа

"Това беше един от най-слабите ни мачове", огорчен е треньорът на Милан

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира безличното представяне на своите в домакинството на Бетис от груповата фаза на Лига Европа, загубено с 1:2. След двубоя спекулациите за уволнение му се засилиха още повече. Гатузо обяви, че поема вината за слабото представяне и ще приеме всякакво решение на клубното ръководство.

"Справедливо е да коментирате бъдещето ми. Трудно е за един треньор да спи след такова представяне", коментира треньорът на Милан.

"Това беше един от най-слабите ни мачове. С този манталитет няма как да мислим за добро представяне в шампионата. Сериозно притеснен и огорчен съм, защото не мога да приема такова представяне. В момента изобщо не мисля как да спася задника си, мисля само как да променя сезона на отбора и да го вкарам в релси. Мислите си, че въобще ми пука за задника ми в този момент ли? Искам само да реша проблемите на Милан", продължи афектираният Гатузо.

"Ако ми бъде дадена възможността, ще мисля само как да подобря нещата. Аз съм основният виновник за това представяне. Имам принос за тези резултати и ще приема каквото и да се случи. Няма никакъв проблем", добави ексцентричният треньор на Милан.

"Не мисля как да спася задника си, мисля само как да променя сезона на отбора и да го вкарам в релси. Мислите си, че въобще ми пука за задника ми в този момент? Искам само да реша проблемите на Милан, ако ръководството ми даде шанса да го сторя."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онур

    1 0 Отговор
    И аз съм така когато се срещам с бачи Кико. И за това постоянно ме боли.