26 Октомври, 2018 15:53 1 024 1

Сухия: Не успяхме да затворим мача

  • аек ларнака-
  • лига европа-
  • здравков-
  • сухия-
  • лудогорец

"Ако бяхме вкарали втори гол, със сигурност щяхме да победим", заяви Здравков

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков изрази съжаление за пропуснатата победа в първия му мач начело на тима. Разградчани изиграха страхотни първи 20-25 минути, но след това отстъпиха инициативата и си тръгнаха само с точка от Кипър след 1:1 с АЕК Ларнака.

"Шансовете стават минимални, след като изпуснахме победата. Продължаваме всеки мач да търсим резултат, да търсим победата.

Не сме спрели, продължихме и се създадоха още положения. Просто липсваше завършващият удар да вкараме втори гол. Ако бяхме вкарали втори гол преди дузпата, мачът щеше да е затворен и да спечелим с лекота.

Във футбола всеки е способен да сгреши. Не мога да кажа, че един футболист е виновен, че мачът е завършил 1:1, всички допуснаха грешки. Не можем да се сърдим на никой за нищо, това е колективен спорт и оценката трябва да е колективна.

Чувствам се много добре, приет съм добре от футболистите, те ми имат доверие, аз също на тях, има някои неща, които технически трябва да изчистим, но смятам, че нещата ще бъдат добре", коментира Здравков пред БНТ след края на двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уеs

    0 0 Отговор
    Яд ме е,че си оставих работата и бих път до Никозия да ги гледам!Това ми беше за първи и последен път!