Last news in Fakti

15 Март, 2012 11:17 773 0

Стоичков: Трябва да бием всеки

  • стоичков-
  • литекс-
  • купа на българия-
  • миньор-
  • славия-
  • маринов-
  • гаврилов-
  • михайлов
Стоичков: Трябва да бием всеки - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Литекс Христо Стоичков няма предпочитания кой ще е съперник на "оранжевите" в следващата фаза на турнира за Купата на България, предаде БГНЕС. Жребият за полуфиналите се тегли в петък.

"Уважаваме всички наши съперници. Нямам предпочитания за бъдещия ни противник. Трябва да победим всеки, ако искаме да спечелим трофея", заяви Камата. "Ако си добър отбор, не би трябвало да правиш сметки. Моите сметки са единствено как да възстановим бързо момчетата. За мен най-важното е, че те осъзнават важността на всеки мач, пряк свободен удар или дузпа, които могат да ти донесат успеха. Срещу Миньор постигнахме добър резултат, който ни дава спокойствие преди важната среща със Славия в събота. Аз съм доволен от мъжката игра на всички в отбора и от това, че от първата минута искахме и търсихме победата. Това, което тренираме и правим в заниманията до момента се получава на терена. Няма как обаче да празнуваме едно класиране за полуфинал. Това не е успех за мен", сподели старши треньорът на Литекс.

Веднага след последния съдийски сигнал срещу Миньор възпитаниците му проведоха възстановителна тренировка на Градския стадион. Играчите поздравиха феновете си за победата и след това навъртяха няколко обиколки на терена, а после се отправиха за релаксиращи процедури към СПА центъра. Тези, които не играха срещу перничани, пък се включиха в разнообразни упражнения под ръководството на асистентите на Христо Стоичков. Днес следобед целият тим подновява заниманията като част от подготовката си за предстоящата среща със Славия. Двубоят срещу "белите" ще бъде ръководен от рефера Богомил Маринов, а негови помощници ще бъдат Венцислав Гаврилов и Павлин Михайлов.

Междувременно станаха ясни и съдиите за отложената среща с Берое от 16-ия кръг на "А" група. Мачът в Стара Загора е поверен на арбитъра Ивайло Стоянов с асистенти Емил Вангелов и Мартин Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА