8 Ноември, 2018 11:01 2 374 3

Изненада! Мейуедър се отказа от ММА боя

  • мейуедър-
  • насукава-
  • мма-
  • отказ-
  • демонстративен мач-
  • изненада

"Не съм се разбирал за официална среща, а за демонстративен двубой", оправда се боксьорът

Бившият световен шампион Флойд Мейуедър използва социалните медии, за да отрече информацията, че ще се бие с кикбоксьора Теншин Насукава на 31 декември в Япония в Токио.

"Сега, след като се прибрах у дома в САЩ след дълго и разочароващо пътуване до Токио, имам време да се обърна към вас, моите фенове и медиите във връзка с предстоящото събитие на 31 декември, което беше обявено наскоро", написа Мейуедър.

“Преди всичко, искам да изясня, че аз, Флойд Майуедър, никога не съм давал съгласието си за официална среща с Теншин Насукава. Всъщност никога не бях чувал за него до това пътуване до Япония. В крайна сметка, Бях помолен да участвам в 9-минутен демонстративен двубой от 3 по рунда срещу противник, избран от "Rizen Fighting Federation".

Първоначално Брент Джонсън ‘One Entertainment’ ме осведоми, че това ще бъде демонстративен двубой пред малка група богати зрители срещу много солидно възнаграждение. Това събитие трябваше да бъде представено като „Специална битка“ само с развлекателна цел, без каквото и да е намерение да бъде представено в официална карта, или да бъде излъчено от който и да е телевизионен канал в света.

След като пристигнах на пресконференцията, моят екип и аз бяхме напълно изненадани от новото направление на това събитие и трябваше незабавно да го прекратим. Искам искрено да се извиня на феновете си за подвеждащата информация, обявена по време на тази пресконференция, и мога да ви уверя, че и аз бях държан в пълно неведение от споразуменията, направени без моето съгласие и одобрение.

Заради няколкото фенове сред присъстващите, които пристигнаха за тази пресконференция от цял свят, не се осмелих да вдигна скандал, да отрека всичко, което беше казано, и аз много съжалявам за това. Аз съм пенсиониран боксьор, който изкарва много пари от изявите си, беседите и редките демонстративни битки."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боян

    6 0 Отговор
    Подозренията ми са че в началото е щяло да има мач м/у тях двамата, но с уговорката да се играе по правилата на бокса в полза на Мейуедър..После японците са променили уговорката и са предложили огромна сума пари да е по правилата на японеца, а това би било катастрофално за Мейуедър ! ! ! ! Накрая са се отказали, преговори няма да има, съответно и двубой ;)
  • 2 Кабагайдаров

    4 2 Отговор
    Май насра гащите.................
  • 3 ММА

    3 1 Отговор
    Прав си е човека!!
    По принцип за пари би направил всичко стига това да не съсипе ореола му на легенда а една загуба от Мр. Никой ще направи точно това.
    Той го знае че един Боксьор няма никакъв шанс срещу борец на ринга така че очаквано.