13 Декември, 2018 14:32 1 401 1

Моуриньо пак се оправда: Имаме много контузени

  • манчестър юнайтед-
  • валенсия-
  • оправдание-
  • контузени-
  • шампионска лига-
  • загуба-
  • моуриньо

"Мачът бе без никакво напрежение", заяви Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо прие философски загубата с 1:2 от Валенсия в последния мач в група "H" на Шампионската лига. "Червените дяволи" имаха шанс да завършат на първото място в групата, ако бяха спечелили на "Местая", но въпреки това Специалния не съжалява и се оправда с многото контузени играчи в тима. Както е известно, срещата беше ръководена от българския съдия Георги Кабаков.

"Много играчи не бяха с нас заради контузии. Тези, които са здрави са част от състава. Всички имат шанс да играят в неделя. Смолинг е контузен, Линдельоф е контузен, Дармиан е контузен, Марсиал е контузен, Далот е контузен… Единствените двама играчи, които можех да взема, които не са контузени, бяха Де Хеа и Матич", коментира Моуриньо.

"Имам очаквания към моите футболисти, особено към тези, които не играят редовно и ме питат защо. Това бе подходящ мач без никакво напрежение, в който да се докажат, в турнир, в който всеки иска да играе. В края подобрихме представянето си, когато направих някои промени, които обаче не исках да правя. Това ме ядосва, защото не исках да пускам играчите, които влязоха през второто полувреме. Определено не съм доволен от представянето ни", допълни наставникът на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.