23 Декември, 2018 15:44 2 855 0

Скандал в Италия! Интер изхвърли футболист

  • раджа наинголан-
  • наинголан-
  • италия-
  • състав-
  • футболист-
  • скандал-
  • интер

Кризата се задълбочава

Скандал в Италия! Интер изхвърли футболист - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В шокиращо изявление, ръководството на Интер обяви, че е извадило от състава футболиста Раджа Наинголан поради дисциплинарни причини, предадоха италианските медии.

Новината идва ден, след като Интер отново разочарова и не успя да победи последния в класирането Киево (Верона) като гост. „Нерадзурите” водеха с един гол, но в добавеното време допуснаха изравняване.

Интер разкри единствено, че отстранява временно Наинголан по „дисциплинарни причини”, без да посочва какви са те. Медиите в Италия пишат, че 30-годишният белгиец е закъснял за днешната сутрешна тренировка на отбора. Това означава, че футболистът няма да вземе участие в предстоящото дерби срещу Наполи в сряда.

Интер, по традиция, именно по Коледа записва серия от слаби мачове, която отдалечава тима от челните позиции в подреждането. В последните си четири мача от калчото „нерадзурите” записаха само една победа и вече изостават с 16 точки от лидера Ювентус. Отборът отпадна безславно и от Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА