Last news in Fakti

8 Януари, 2019 11:02 1 326 2

Фенербахче се нареди на опашката за Десподов

  • фенербахче-
  • десподов-
  • цска-
  • трансфер-
  • интерес

Турският гранд е в криза, но може да си позволи играча на ЦСКА

Турският гранд Фенербахче се нареди на опашката за избрания за Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов, пише “Меридиан Мач”.

Бившият клуб на Емил Костадинов и Станимир Стоилов е набелязал национала за зимната си селекция. Подобен трансфер изглежда малко вероятен, тъй като от ЦСКА държат да продадат играча на най-доброто място за продължаване на кариерата му, а „канарчетата“ от Истанбул в момента се представят слабо.

Интерес към Десподов са заявили множество клубове, като сред тях е и участникът във Висшата лига в Англия Кардиф. Изявите му се следят също от ПСВ Айндховен, Андерлехт, Олимпиакос, Спартак (Москва) и други.

Полските Легия и Лех също го искаха, но високата цена, поставена от ЦСКА ги отказа. На „Армията“ вече се готвят за раздяла с играча, тъй като интересът към него се засилва, а спечелената награда за футболист №1, допълнително впечатлява кандидатите за подписа му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.