Last news in Fakti

17 Януари, 2019 20:17 3 013 12

Мега холивудска звезда идва у нас за Sofia Open?!

  • леонардо ди каприо-
  • посещение-
  • тенис турнир-
  • тенис-
  • sofia open 2019

Холивудският актьор е заявил желанието си пред директора на турнира

Мега холивудска звезда идва у нас за Sofia Open?! - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Заради голямата му страст към тениса, една голяма холивудска звезда може да пристигне у нас за четвъртото издание на тенис турнира Sofia Open.

Актьотът Леонардо Ди Каприо е разговарял с директора на турнира Горан Джокович и е дал принципно съгласие да стане един от посланиците на родния турнир, който се провежда в зала "Арена Армеец". Ди Каприо също така е заявил желанието си да гледа турнира на живо, стига ангажиментите му да го позволят. Това означава, че носителят на награда "Оскар" може да посети страната ни съвсем скоро.

Ди Каприо е страстен тенис фен и много често може да бъде видян сред публиката по време на US Open и други тенис турнири по света, които съвпадат с професионалните му ангажименти.

Ако натовареният график на актьора позволи, той ще посети страната ни, за да гледа на живо 4-тото поред издание на Sofia Open, което се очертава като най-силното до сега.

Междувременно стана ясно, че дългогодишният треньор на Рафаел Надал, който е негов чичо, — Тони Надал ще влезе в ролята на посланик на Sofia Open. Това обявиха днес организаторите на турнира.

Има голяма вероятност тази година на турнира да присъства и световният №1 в тениса — Новак Джокович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    26 4 Отговор
    А хасковското момче не иска да участва понеже му е под достойнството да присъства на национален турнир с най-голямо значение на тениса. Срамно е да казва, че това бил частен турнир, а вместо да го дават него по телевизии и медия сега всички го сочат що за предател е.

    Коментиран от #2, #9

  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Григор го разбирам, той чувства отвръщение от държавата, институциите, нас, заради всичко случващо се тук. Но, все пак България му е в сърцето и затова е още с българско гражданство. Но, да си каже директно, не да с прави на ощипана мома.
  • 3 Хфлхшх

    3 4 Отговор
    Какъв българин?Той не може една дума на български да каже.Само използва дивиденти от нашето гражданство. Победил един два пъти и до там .

    Коментиран от #4

  • 4 Принца на Монако Албер

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хфлхшх":

    Батка , Ако от вашето гражданство има дивиденти ! ние какво да Кажем ?
  • 5 мемо

    2 0 Отговор
    Очаквам утре да пише и че Путин ще е в трибуните само за да си продадат билетите!
  • 6 Тодик

    1 3 Отговор
    Путин присъства на мъжки спортове ХОКЕЙ СМЕСЕНИ ЕДИНОБОРСТВА де го слагате в тениса това е скъпоплатено хоби не спорт
  • 7 брутален нерез

    1 0 Отговор
    Сега Григондю като разбере, че Лео ще бъде тука ще дотръчка набързо да се доказва колко е добър бе.
  • 8 Прав е Гришо

    1 1 Отговор
    Хасковското момче не иска да участва, защото дадоха турнира на чичото на Джокович. Ноле участваше в белград, докато чичо му менажираше турира там! От къде на къде Бойко, Гаранти Коза, Кралев или който и да е друг ще организира турнира тук, защото те са построили залата ли? Този турнир ни го дават единствено защото имаме Григор и беше редно да дадат на баща и на другите треньори от Хасково да го организират. Естествено, че Гришо няма да работи за мошеници като Кралев и ученика на Тато.
  • 9 Диамантената ръка

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Не, просто нивото на турнира вече е високо и на Григор не му се излага тук.
  • 10 До 4

    0 0 Отговор
    А защо толко чужденци драпат да стават българи. Така по лесно се пътува по цял свят.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.