30 Януари, 2019 17:01 1 280 2

Редят трансфер на Мауридес в ОАЕ или Китай

  • мауридес-
  • оае-
  • китай-
  • трансфер-
  • ел маестро-
  • цска

Шансът бразилският нападател да остане в ЦСКА е доста малък

Шансът бразилският нападател Мауридес да остане в ЦСКА и през пролетта е доста малък. В клуба минават на план “Б” за бъдещето на тарана, след като трансферът му в Рапид (Виена) пропадна.

Още в края на миналата година, а и в началото на тази, на “Българска армия” са дошли оферти за Мауридес от клубове от Китай и ОАЕ. Дори в началото на 2019 година се смяташе, че именно близка или далечна Азия ще е новата дестинация в кариерата му.

Тогава обаче дойде предложението от Рапид и шефовете на ЦСКА предпочетоха да изберат именно него. След като сделката с австрийците пропадна, дали заради излишните килограми, дали заради мениджърски игри, сега трансфер на Мауридес в Китай или ОАЕ отново е на дневен ред, пипе "Меридиан мач".

По принцип треньорът Нестор Ел Маестро считаше Мауридес за продаден и готвеше отбора без него. Това означаваше, че Али Соу ще е централен нападател през пролетта, докато Евандро и Енрике Рафаел също ще получават шансове да играят в Първа лига, тъй като се считаше, че с продажбата на Мауридес ще се отвори едно място за чужденец извън ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 левски 1914

    1 2 Отговор
    Цска ФАЛИРА обединението на Литекс и Етрополе НЕ Е цска поне споменавайте нещо тирето или микрето и т. н .

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.