Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 12:30 1 280 0

Алегри ще става баща на 50

  • алегри-
  • баща-
  • годеница-
  • ангиолини-
  • възраст

Треньорът на Ювентус чака дете от годеницата си, която е с 10 години по-млада

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри ще става баща. Годеницата му Амбра Ангиолини е бременна, разкри списание “Ки”. Заради това двамата вече са закупили общо жилище в Милано. Досега Масимилиано и Амбра живееха в различни градове - той в Торино, а тя в Бреша. Модната столица се пада по средата.

Вече има дата и за сватбата. Двамата ще станат семейство през юни.

Бъдещата госпожа Алегри е на 40 години. Тя е с десет години по-млада от Масимилиано. Известна е като певица и актриса. Тя има зад гърба си брак с музиканта Франческо Ренга и две деца. Двамата се разведоха през 2014-а.

За Алегри това също ще е втори брак. Първия си той сключва през 1994 година, но следва развод четири години по-късно. От него той има дъщеря Валентина. Тя е родена през 1995 година и е звезда в “Инстаграм”. През 2011 година Алегри стана баща на момче от връзката си с бившата му приятелка Клаудия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА