Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 05:16 3 585 2

Ювентус продължава да чупи рекорди

  • ювентус-
  • болоня-
  • победи-
  • рекорд-
  • серия а

Италианският хегемон записа 22 успеха в 25 срещи

Ювентус продължава да чупи рекорди - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският шампион Ювентус продължава да записва със златни букви името си в историята на Серия „А“. Успехът с 1:0 като гост на Болоня с гол на резервата Пауло Дибала се оказа паметен за „Старата госпожа“.

Така „бианконерите“ станаха първият отбор в историята на калчото, който записва 22 победи в първите си 25 мача от шампионата.

Ювентус е лидер в класирането на Серия „А“ с 69 точки, на 13 пред втория Наполи и на 23 пред третия Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    5 17 Отговор
    а с какви букви писа история в корупцията че го върнаха в първи клас чак...???наисти пише история няма друг отбор уличен в корупция и продължава да се мисли за фактор когато играят парите футбола мълчи
  • 2 Локо 1926

    18 2 Отговор
    За твое сведение, това беше една лъжа от силните на деня в Италия! Визирам Берлускони и неговия Милан, съгражданите им Интер(който е с най-голямото желание да над скочи сянката си)! Господ бави но не Забравя! За тази мръсотия която сглобиха, още много години ще са в миманса на италианското Калчо!