Last news in Fakti

4 Март, 2019 13:56 1 287 0

Клоп се оправда: Духаше много вятър!

  • клоп-
  • ливърпул-
  • евертън-
  • оправдание-
  • вятър

Германецът не спира да изненадва със странни забележки

Клоп се оправда: Духаше много вятър! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прие спокойно нулевото равенство в градското дерби с Евертън, след което „червените“ сдадоха първото място в класирането на английската Висша лига и изостават на точка от шампиона и нов лидер Манчестър Сити.

“Труден мач заради различни причини и един див съперник. Духаше вятър от всички посоки и това не бе от полза за никого. Това беше мач, който бе труден за контролиране, имахме 3 или 4 шансове за гол чрез Мохамед Салах и Фабиньо. Не помня противникът да е имал някакви голови положения. Запазихме серията от мачове без загуба срещу тях. Не беше точно това, което искахме, но това беше труден мач”, заяви Клоп след мача.

“Приключихме с дербитата и сега ще играем с другите. Не беше гениален мач, но взехме точка срещу съперник, който бе двойно мотивиран. Трябва да приемем ситуацията такава, каквато е… Сега ни предстои мач с Бърнли на “Анфийлд”, трябва да покажем стабилност и да се преборим за добър резултат”, добави германският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА