Last news in Fakti

13 Март, 2019 13:29 1 259 3

Роналдо: Показахме шампионски манталитет

  • роналдо-
  • манталитет-
  • атлетико мадрид-
  • финал-
  • шампионска лига-
  • ювентус

"Все още е твърде рано да говорим за финал", заяви португалецът

Роналдо: Показахме шампионски манталитет - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо изигра поредния си велик мач в Шампионската лига. Португалецът изведе отбора си до знаменит обрат срещу Атлетико Мадрид на осминафинала в Шампионската лига, вкарвайки и трите попадения за успеха с 3:0 в реванша. След срещата той заяви, че тимът му е показал истински шампионски манталитет.

“Това трябваше да бъде специална вечер и точно това се случи. Не само заради головете, които отбелязах, но и заради представянето на целия отбор и неговия страхотен дух. Точно такъв манталитет трябва в Шампионската лига. Ние сме на прав път. Ювентус ме привлече, за да помагам точно в такива магически нощи. Атлетико е много корав съперник, но ние също сме силни и показахме, че повече заслужаваме да продължим. Все още обаче е твърде рано да говорим за финал. Нека вървим стъпка по стъпка”, заяви Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    1 3 Отговор
    А къде ``кюрда``.....
  • 2 ДДРОнег

    11 1 Отговор
    За пореден път Роналдо доказва, че може да изведе отбора си за победа!!! Вярно, че е отборна игра, но Роналдо е като за един отбор !!!

    Коментиран от #3

  • 3 гого

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "ДДРОнег":

    да Роналдо направи голям мач,но не велик!
    велик мач на прави снощи меси,но големите български "разбирачи" изобщо не пишат днес за този мач!
    защо ли?!
    защото трябва да признаят че меси е мнооооого по-велик от Роналдо и мнооооого по-универсален футболист,а това в България е невъзможно,примерно да признаеш че има по-добър отбор от УеФски,по-добър от кобрата,от дРишо и т.н.!
    факт!