16 Март, 2019 11:32 3 946 4

Атлетико подготвя ответен удар по Роналдо

  • атлетико-
  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • удар-
  • отмъщение

Атлетико Мадрид иска да си отмъсти на Роналдо

Атлетико подготвя ответен удар по Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Петкратният носител на “Златната топка” Кристиано Роналдо на практика собственоръчно изхвърли Атлетико Мадрид от Шампионската лига след хеттрика си за победата на Ювентус с 3:0 над “дюшекчиите” в реванша от осмина финалите на турнира. Испанският клуб обаче смята да си отмъсти на нападателя, като пусне жалба до УЕФА във връзка с начина, по който той изрази радостта си от третия гол във вратата им.

Роналдо направи жест, насочващ вниманието към гениталиите му, и по този начин отговори на наставника на Атлетико Диего Симеоне, който стори същото след победата на тима си с 2:0 в първия мач. От Атлетико обаче смятат да изтъкнат една съществена разлика - докато жестът на Чоло беше пред феновете на собствения му отбор, то Кристиано провокира директно привържениците на противника. Освен това, португалецът е нарекъл “кучи синове” запалянковците на Атлетико след впечатляващото трето попадение за Юве.

Ако от УЕФА решат да накажат звездата на “бианконерите”, вариантите са глоба или лишаване от състезателни права от един до три мача. Това означава, че Кристиано може да пропусне четвъртфиналните сблъсъци с Аякс. Най-тежкото наказание обаче е малко вероятно.

За своя жест Симеоне отнесе парична санкция в размер на 20 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчо Караилиев

    30 0 Отговор
    Много харесвам и уважавам Диего Симеоне и Атлетико Мадрид. Навремето с Любо Пенев не пропусках мач по DSF. Но не е мъжкарско, след като първо ти си направил така, после като ти отвърнат по същият начин да се оплакваш и ревеш като вдовица. В случая искат да направят мръсно, защото отпаднаха. Ако бяха били или въобще се бяха класирали за следващия кръг, нямаше дори да го споменат. Щом провокираш трябва и да си готов да те провокират.
  • 2 Киро

    4 17 Отговор
    Тоя требе да лежи 15 години в затвора заради изнасилването.
  • 3 Боре

    12 0 Отговор
    Атлетико се научат да се съобразяват и да не дърпат дявола за опашката.
  • 4 Кончита В

    7 0 Отговор
    Ако Диего Симеоне позволи това ще ми падне в очите.