Last news in Fakti

19 Април, 2012 08:44 1 239 0

И София подкрепя Стилиян Петров

  • стилиян петров
И София подкрепя Стилиян Петров - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Инициатива в подкрепа на Стилиян Петров ще се състои днес на Националния стадион Васил Левски, предаде бТВ.

Капитанът на представителния ни отбор по футбол се лекува от левкемия.

Идеята българските фенове да покажат своята морална подкрепа за Стилиян се роди в социалните мрежи.

В 19 часа и 19 минути тази вечер всеки може да подкрепи национала ни в битката с болестта, като се присъедини на турбините на стадиона.

Силна подкрепа футболистът получи и в Бирмингам. Запалянковците на Астън Вила, съотборниците му и цялото ръководство на тима застанаха зад Стилиян в борбата с тежкото заболяване.

В началото на април капитанът на Вила обяви, че се оттегля от футбола, за да се фокусира върху борбата си с рака. „Започвам битката за живота си и ще се боря”, заяви Стилиян Петров. Дни по-рано английският футболен клуб обяви, че българският футболист има диагноза остра форма на левкемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА