Last news in Fakti

30 Април, 2012 17:29 727 2

Нова зала за 11 млн. лева за родния тенис

  • тенис-
  • бойко борисов
Нова зала за 11 млн. лева за родния тенис - 1
Снимка: BGNES

В условията на криза максимално се опитваме да подпомагаме спорта, в това число и тениса, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на обновената база на Българския национален тенис център в София.

Спорт Палас е изцяло готов и там са инвестирани близо 11 млн. лева, добави премиерът и заяви, че няма по-хубаво място за подготовка в Европа.

Премиерът припомни, че през тази година са направени инвестиции от близо 5 млн. лв. за провеждане на световните купи по ски, за световните първенства по мотокрос, за художествената гимнастика и за световната лига по волейбол.

Отделно 750 000 евро е инвестицията за федерацията за тенис в зала за тази и следващите две години.

На днешната церемония присъстваха министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, президентът на Международната тенис федерация Франческо Ричи Бити и други официални гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 софия

    0 0 Отговор
    И пак в София и отново в София и само в София
  • 2 Kempes

    0 0 Отговор
    Ми там живее повече от 1/4 от БГ.