Last news in Fakti

9 Май, 2019 10:57 2 516 0

Бивш нападател на Интер идва в Левски

  • алибек-
  • астра гюргево-
  • левски-
  • трансфер-
  • интер-
  • нападател
Бивш нападател на Интер идва в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски може да удари джакпота на гърба на Астра (Гюргево). Безпаричието, което удари румънците, може да прати една от звездите на тима - Денис Алибек на “Герена”, пише „Меридиан Мач“. Клубът от Гюргево има финансови проблеми и бави заплатите на играчите си. Дори ръководството си призна открито, че изпитва трудности. Самият Алибек пък се забърка в скандал. Той поиска да напусне терена самоволно при загубата с 1:5 от ЧФР Клуж.

Денис има договор с Астра до 2021 година, но не крие, че може да си тръгне още през това лято. Той може да играе и като ляво крило. Освен това има зад гърба си престой в Интер. Италианският гранд го привлича още като юноша. Тимът от Милано го е преотстъпвал в Мехелен, Виторул и Болоня. През този сезон има 27 мача, 6 гола и 7 асистенции в различните турнири. Освен това има 9 мача и 1 гол за националния отбор на Румъния.

“Сините” вече демонстрираха интерес към двама играчи от румънското първенство. Това са италианците Матиа Монтини от Динамо (Букурещ) и Диего Фабрини от Ботошани. От “Герена” може да използват и като разменна монета Ривалдиньо, Нашименто и някой от останалите чужденци, които не се вписват в новата концепция на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА