21 Май, 2019 16:58 3 031 6

Венци Стефанов: Хорейшио да разследва съдийството ни

  • славия-
  • бараж-
  • етър-
  • съдийство-
  • национален отбор-
  • стефанов

"Ще говоря за националния отбор след като минат следващите два мача", заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Хорейшио да разследва съдийството ни - 1
Снимка: БГНЕС

Славия спечели с 1:0 баража срещу Етър снощи и взе аванс преди реванша във Велико Търново по пътя към евротурнирите.

Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов отказа на този етап коментар за мениджърски интереси в националния отбор, но не спести критиките си към родното съдийство.

"От много години се познаваме. Знаете, че сега, докато не минат тези два мача на националния отбор, аз ще си мълча. Ще говоря след тях. Не във връзка с мачовете, а във връзка с други неща, които трябва да се говорят, казват, коментират, гледат. Да видим дали някъде ще намерим пътя към по-доброто за българския футбол. Винаги съм готов да отговарям и с факти, с всичко.", започна Стефанов.

"Като гледам насред стадион "Славия" съдиите как ме клаха, представям си там.

Гостите имали две претенции за дузпи? Хайде, бе. Къде? Йомов променял траекторията на топката с ръка? В нашето наказателно поле? И къде я променя – вместо да кацне на Марс, кацна на Луната. И с ракетите така става. Трябва правилно да се следи траекторията" . "Много по-добре си беше футболът, когато хората свиреха това, което виждат. Тогава пак имаше претенции, но имаше и футбол.

Увеличението с 23% за възнаграждението на съдиите? Аз не бих им дал и 2,3% увеличение, но щом колегите са толкова ларж и са се съгласили. Трябва да станеш сигурно Хорейшио, че да разследваш футболните съдии. И те грешат, и те имат право на грешки, но то се вижда кога е грешка и кога – нещо друго. "


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    10 2 Отговор
    Ти най добре спри да говориш .,че ни се повдига досущ както и от Боко тиквата ,да не си бъркате двамата в гащичките ААА палавници ,
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    ВЕНЦИ ХОРЕЙШО Е ФИЛМОВ ТИПАЖ НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙ С ХОРАТА НЕ ТИ ОТИВА ПРЕДИ ГОДИНИ ПРЕЖИВЯ ЛИЧНА ТРАГЕДИЯ ТАКА ЧЕ ПО ЛЕКО ХОРЕЙШО НЯМА
  • 3 Враца Баце

    3 1 Отговор
    Гъци, Гъци, черното тото е в твойте венци!
  • 4 Селската клюкарка

    4 0 Отговор
    За какво хленчиш.Нали от вечни времена си управителния съвет на ФС за да решавате тези неща или се там само за баласт да не се обърне лодката на Перукан.
  • 5 Канар

    4 1 Отговор
    Другия мач, чичо Венци аут.
  • 6 Левскар до гроб

    1 0 Отговор
    А Славия как стана шампион през 96.Честно ли беше, свиреха по свирката на Сик. Затова е коментирай