Last news in Fakti

24 Май, 2019 21:45 1 896 2

Георги Тодоров: Очаквах повече от футболистите

  • левски-
  • треньор-
  • георги тодоров-
  • берое-
  • загуба

Надявам се да съм помогнал на Левски, коментира той

Георги Тодоров: Очаквах повече от футболистите - 1
Източник: БГНЕС

„Допуснахме много грешки в защита и Берое ни вкара три гола. Виждате какъв ни беше съставът, но аз очаквах повече от играчите. За съжаление това е резултатът. Очаквах наистина повече от състезателите ни и исках да покажат най-добрата си игра за новия треньор”, заяви временният старши-треньор на Левски Георги Тодоров пред Diema Sport.

„Рано е да кажа какво е състоянието на Луи Нганиони и Деян Иванов. Знаете какво стана с Деян, баща му почина и не тренира два дена с отбора. Трябваше да играят, тъй като можеше да се види дали може да се разчита на тях за в бъдеще. Надявам се да бъдат готови за мача с Етър”, каза Георги Тодоров.

„Осем човека са в София и се надявам, че тяхното настроение за Етър ще бъде съвсем различно”, каза още Георги Тодоров. „От някои футболисти съм доволен, но нямаше себераздаване и самочувствие в играта. Загатнаха, но моментите бяха малко. Честитя победата на Берое”, коментира треньорът.

„Допуснахме грешки в защита. За пръв път играем в подобна формация, но тези хора трябваше да се покажат. Остава малко време, а Петър Хубчев трябва да направи преценка за тези хора кои хора да използва. Ивайло Иванов се включи добре и съм доволен от него. Надявам се тези, които имаха леки болки да отшумят и за Етър всички да са готови”, допълни той.

„Не съм аз човекът, който ще прави оценки. Има ръководство и те да кажат дали съм помогнал. Аз се надявам да съм помогнал”, завърши изказването си Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ктб

    6 1 Отговор
    Очакванията при купени мачове са такива
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Я се скрийте бе смешници тцтцттцтц.....