27 Май, 2019 15:27 1 527 4

Люпко Петрович остава в ЦСКА

  • петрович-
  • цска-
  • оставане-
  • треньор-
  • консултант-
  • щаб

Сръбската легенда ще продължи да бъде част от треньорския щаб на "червените"

Люпко Петрович остава в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Люпко Петрович ще остане в ЦСКА и през следващия сезон, информира "Тема Спорт". Ролята му не е уточнена, но почти сигурно той ще продължи да е част от треньорския щаб в ролята на консултант. В последните пет мача от изминалия сезон Петрович редеше тактиката на отбора заедно с Добромир Митов.

Според запознати в щаба ще има ново лице. Възможно е и включването на още един кондиционен треньор. Ако се привлече още един асистент, то Петрович ще продължи да действа с функциите на старши треньор, но в сянка.

От "Българска армия" ще хвърлят яснота около ситуацията малко преди старта на лятната подготовка. Очаква се днес да има събиране на ръководството, на което да се изчистят последните детайли по тези теми. Налице е и възможност за привличането на треньор от чужбина.

На този етап Петрович е очакван у нас на 4 или 5 юни. Той ще си почива няколко дни, след което ще гледа футболисти в чужбина. Сърбинът вече се е прибрал в родината си и ще пропусне сбирката на ръководството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кромид

    3 2 Отговор
    тоя е като некаква мастия , идва и си ходи..... на повикване е. Титлата ще я чакаме до 3000 година.
  • 2 Това розовичка

    1 2 Отговор
    Халал да ви е. Освен да пее сръбски песни на Ганчев на ушенце и да кърка върло люта шльокавица, на футбол едва ли може вече да учи някой. Слагайте му памперс по време на мач, щото на Хармията няма и кенефи. Абе, свинска му работа.
  • 3 ИЗБИРАТЕЛЕН фЕЪРПЛЕЙ

    2 1 Отговор
    Всеки с две гънки мозък може сам да си отговори, защо Черно море не отиде с титулярите си в Разград. Тезата, че ги били отстранили от отбора, защото нямало да играят честно в последния мач нещо не се връзва с останалите прикакзки. Всеки може сам да си направи изводите кой печели от цялата тази съчинена история. Да накараш невинния да се оправдава, докато главния схемаджия си мълчи е стара изпитана схема. Жалко за момчетата, но добре че проявиха мъжество и се явиха на детектор на лъжата без никой да ги задължава! Това обърка схемата с внушенията и недомлъвките за нещо уредено, защото както се казва всичко излезе черно на бяло! Затова сега новите опити са да се правят внушения, че Полиграфа не бил лицензиран! Същото стана и с мачовете на Верея. Те направиха един странен мач със спряла да играе защита Левски за 3:4. Но определени медии казаха, че имало опит за уреждане на мач с ЦСКА за 0:2, а мача завършил...0:1
  • 4 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Живеем в република Левскария! Те са зле от години а сега гелосаната госпожа е наведена на властта и си прави отборчето шампион! В началото даваше вид,че с игра печелят,но се видя,че и там е схема! Тя госпожата по сърце и душа е ЦСКА ама нали не го взе той и сега пречи!